Themafeest Pirates of the Caribbean

Pirates of the Caribbean Vanaf €69,00 p.p. All-in Uitgaande van 50 personen

Themafeest Pirates of the CaribbeanHet themafeest Pirates of de Caribbean is een feest met meeslepende avonturen vol spanning en sensatie. De feestlocatie van dit themafeest wordt dan ook geheel omgetoverd in de sfeer van Pirates of de Caribbean, want op deze spannende feestavond mag er natuurlijk aan niets ontbreken!

Bij binnenkomst wordt u welkom geheten door onze piraten. Uw ontvangst kan uitgebreid worden door piraat Darcana met haar Oehoe. Tijdens deze feestavond schenken wij u en uw gasten een welkomstcocktail en geheel de avond dranken in overvloed.

Bij dit themafeest hoort ook een toepasselijk buffet. Wij serveren u en uw gasten tijdens deze feestavond een uitgebreid decoratief Piratenbuffet met diverse warme en koude gerechten.

Uiteraard kan er op dit themafeest een spetterende angstaanjagende show niet uitblijven. Laat u meeslepen met deze avond vol show, spanning, muziek en vuur scènes. Laat uw ogen uitkijken met een spectaculaire vuur en slangen show van piraat Darcana.

Het themafeest Pirates of the Caribbean is een meeslepende avontuurlijke avond vol spanning en sensatie, ook zeer geschikt voor personeelsfeest.

Onze andere themafeesten: