Themafeest Halloween

Halloween Vanaf €65,50 p.p. All-in Uitgaande van 50 personen

Griezelig Halloween ThemafeestKnijpt u zichzelf eens even in de arm, de Halloween Lets go Scary is geen droom. Wat u meemaakt is echt. U wordt ontvangen door ons personeel voor een zonderlinge feestavond. In de hoek staat een doodskist en overal zijn dichte spinnenwebben. De gastenruimte is tijdens deze feestavond mysterieus verlicht. Plotseling voelt u iets in uw gezicht, het moet een spinnenweb zijn geweest, of was het toch….Welkom in de wereld van spanning en sensatie. Themafeest Halloween Lets go Scary is een griezelige leuke feestavond en ook zeer geschikt voor personeelsfeesten.

De feestlocatie word omgetoverd is de sfeer van halloween griezel en spanning. Tijdens deze avond zal er u aan niets ontbreken, wij schenken u en uw gasten dranken in overvloed en presenteren een angstaanjagend warm en koud buffet.

Uiteraard kan er op deze angst aan jagende avond een spannende show vol van vuur, slangen en spinnen niet uitblijven. Xenopus zal zorgdragen dat het kippenvel nog lang op de ruggen van u en uw gasten zal staan.

Halloween Lets go Scary is een themafeest wat niet snel vergeten wordt.

Onze andere themafeesten: