Themafeest Maffia

Maffiafeest Vanaf €67,50 p.p. All-in Uitgaande van 50 personen

Themafeest Pirates of the CaribbeanHet maffiafeest is een feest vol spanning en sensatie. De feestlocatie van dit themafeest wordt dan ook geheel omgetoverd in de steil en sfeer van een echt maffia gebeuren. Want op deze spannende feestavond mag er natuurlijk aan niets ontbreken!

De Roerige jaren ’20: U bent te gast op de verjaardag van Don Luigi Dominante, een familielid van Alfonso beter bekent als Al Capone, de baas der bazen! Als “businessrelatie”ontmoet u in zijn nachtclub De Leesthoeve of Henkenshage verschillende duistere en interessante figuren. En pas op… want uw dollars zijn snel verdwenen. Waag een gokje bij de vingervlugge Mario of laat u omkopen door handlanger Uncle Vito.

Tijdens deze avond zal en mag er dan ook aan niets ontbreken. U zal hartelijk onthaald worden door middel van een feestelijk welkomstdrankje en schenken wij gehele avond dranken in overvloed. Wij serveren u en uw gasten tijdens deze feestavond een uitgebreid en decoratief luxe maffia buffet met diverse warme en koude gerechten.

Themafeest maffiafeest is een meeslepende avond vol spanning en avontuur en sensatie, een feestavond dat ook zeer geschikt is voor personeelsfeesten.

Onze andere themafeesten: